Over ons

Hobbelpaard of  niet?

Hobbelschommel sluit beter aan bij het model en haar bewegingen!

Eigenlijk is de Hobbelschommel een hobbelpaard zonder hoofd en staart.

7631_17bew

Jan Hakvoort (tuin- en landschapsarchitect) en Janmarc Lenards (voormalig advocaat) hebben de handen ineen geslagen. Wij willen knallen met een topproduct. Dit product moet origineel, innovatief, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig zijn. De door Jan Hakvoort ontworpen Hobbelschommel voldoet hier volledig aan. Dit stuk buiten- en  binnen speelgoed heeft voor onze doelgroep – kinderen van 2 – 10 jaar – een erg hoge amusementswaarde. Onderstaand citeren wij een aantal reacties van ouders en grootouders die de Hobbelschommel hun kinderen respectievelijk kleinkinderen cadeau hadden gedaan.

 – citaten emails 2015:

”Wat een geweldig ding hebben jullie ontworpen! Onze kinderen hebben er een hoop schik mee. En niet alleen de onze, ook de kinderen die komen spelen. Waar er 1 op kan, kunnen er ook 2 op. Maar 3 is ook erg leuk. Of….. met kleine kinderen. 4 is ook helemaal geweldig! Onze kleine meid heeft hem voor haar 1e verjaardag gekregen. Ze klimt er zelf op en gaat zelf heerlijk zitten schommelen. Zo leuk om te zien. En wat een mooi item op ons terras. Ja, 1 één woord helemaal geweldig.”

”Goedemiddag , de hobbelschommel hebben wij gisteren in goede staat ontvangen en hij is vandaag door onze kleinkinderen meteen met veel plezier in gebruik genomen. zie foto in bijlage!”

IMG-20150424-WA0001 (1)

“Super snel. Onvoorstelbaar. Gisteravond betaald. Vandaag al aangekomen. Hartelijk dank!”

”Ondanks dat we het tuinhek hermetisch hebben afgesloten ;-)) , zitten veel (kleine) buurtkinderen bijna voortdurend op de hobbelschommel. Een enkele keer (voor de foto) met z’n zessen erop! Maar meestal 2 of 3 kindertjes tegelijk, onder moeders-toezicht.”

Wilt u ook zo’n leuke Hobbelschommel of Hobbelpaard? Bekijk hier onze modellen!

Zomeractie!

Deze aanbieding geldt nog

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info    Trustmark    ideal    paypal

ce       sgs

©2019     Vormgeving: SHERPA grafisch ontwerp     Realisatie: Teqz