Herroeping, retournering & creditering

Het retourneren van een Hobbelschommel of Hobbelpaard is vanzelfsprekend mogelijk.

Herroeping
Hakvoort Toys hanteert een termijn van 14 dagen waarbinnen u de koop kan ontbinden. Na de 14 dagen voor de herroeping heeft u nog 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren.

Gebruik voor een herroeping ons herroepingsformulier herroepingsformulier.

Retourneren
Indien u één of meerdere bestelde producten wenst te retourneren verzoeken wij u vriendelijk een mail te sturen naar info@hobbelschommel.nl met daarin aangeduid de producten en de aantallen die u wenst te retourneren. U zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Gebruik voor een retournering ons retourformulier.

Adres voor retourneringen
Hakvoort Toys
T.a.v. dhr. J. Hakvoort
De Bosporus 10
8303 WB Emmeloord

Creditering
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Zie ook artikel 6 t/m 10 van onze Algemene Voorwaarden.

Zomeractie!

Deze aanbieding geldt nog

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info    Trustmark    ideal    paypal

ce       sgs

©2019     Vormgeving: SHERPA grafisch ontwerp     Realisatie: Teqz