Betaalmethoden

Afrekenen op Hobbelschommel.nl kan via de vertrouwde wegen. Zo kunt u kiezen voor iDeal, voor een betaling op factuur, via PayPal of via MisterCash.

Via iDeal kunt u betalen indien u lid bent van één van de volgende banken en toegang tot internetbankieren heeft: IDEAL (ING, ASN Bank, SNS Bank, ABN AMRO, Fortis, Rabobank of Friesland Bank)

Veilig betalen
Indien u kiest voor betalen via iDeal dan komt u in uw vertrouwde bankomgeving terecht waar u de transactie kunt voldoen. Onze transacties worden afgehandeld door TargetPay.

Let op: In geval van een iDeal betaling geldt dat wij uw bestelde product(en) pas verzenden zodra het geld op de rekening van TargetPay staat en wij vanuit TargetPay een bevestiging hebben ontvangen dat het geld ontvangen is. Doorgaans ontvangen we bij iDeal betalingen deze verificatie direct. In geval van een storing kan dit langer duren. Wij zullen u dan berichten dat de afhandeling van uw bestelde product(en) vertraging heeft opgelopen.

Het kan voorkomen dat bepaalde betaalmethoden (tijdelijk) niet beschikbaar zijn. De betaalmethoden die (tijdelijk) niet beschikbaar zijn zullen wij niet op onze website presenteren. In een dergelijk geval kunt u kiezen voor een andere betaalmethode of later een bestelling plaatsen. Tijdens een storing bij uw bank kan het zijn dat wij uw bank wel presenteren maar dat u toch niet via iDeal een transactie kunt volbrengen.

Zomeractie!

Deze aanbieding geldt nog

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info    Trustmark    ideal    paypal

ce       sgs

©2019     Vormgeving: SHERPA grafisch ontwerp     Realisatie: Teqz